LA COLOMBINA INFORMA

El present Política de Privacitat estableix els termes en què La Colombina fa servir i protegeix la informació que és proporcionada pels usuaris en el moment d’utilitzar aquest lloc web. La Colombina està compromesa amb la seguretat de les dades de tots els seus usuaris. Quan els hi demanem omplir els camps d’informació personal és en el sentit de poder identificar-lo i li garantim que la informació que ens subministra sols la fem servir amb els termes assenyalats en aquest document de política de privacitat.

No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d'acord amb aquests canvis.

 

QUINA INFORMACIÓ RECOLLIM

El nostre lloc web recull informació personal per exemple: Nom i cognoms, l'adreça, ciutat i codi postal, la seva adreça de correu electrònica i telèfon de contacte de cada alumne matriculat i el tutor o tutors i/o persona autoritzada per la llei.

 

ÚS DE LA INFORMACIÓ

La Colombina fa servir la informació recollida per tal de proporcionar el millor servei als nostres alumnes i particularment per mantenir una comunicació fluida amb els usuaris de les activitats i serveis que oferim.

Periòdicament enviarem correus electrònics a través del nostre lloc web per informar de les activitats actuals i futures que oferim o anem a oferir de nou i també sobre activitats o serveis que considerem rellevats per la formació dels alumnes i tutor o tutora i persones autoritzades, per descomptat aquest canal d'informació pot ser cancel·lat en qualsevol moment per la persona autoritzada.

 

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

A La Colombina estem absolutament compromesos en mantenir en conjunt de dades completament segures, fem servir els sistemes més avançats de servidors els quals estan sota el manteniment i actualitzats constantment pels tècnics del Data Center que hem escollit el qual està homologat amb categoria de seguretat TIER IV, que ens assegura que les dades estan emmagatzemades sota un protocol de molt alta seguretat.

Volver arriba
Enviar WahtsApp
1
Contactar La Colombina
La Colombina
Hola, solicito informació sobre Política de privacitat