Activitats Infantils

A la Colombina fem activitats per nens i joves de 3 fins a 99 anys. La nostra filosofia és aprendre les arts del circ, el teatre i les treballs manuals a partir del joc.

llegir més...

Casals

Casal en preparació

llegir més...

Aniversaris

Vols venir a celebrar el teu aniversari a La Colombina? Tenim tallers de circ, teatre, treballs manuals i també experiències de convertir-se en sirena a la piscina o a la platja quan arriba l'estiu.

llegir més...

Familiars

Dedicats a públic infantil, familiar, adult i gent gran. A La Colombina fem tot tipus d'activitats com maquillatge, clown d'hospital, circ en família i etc. durant els caps de setmana.

llegir més...

Adults

A La Colombina, oferim un programa lúdic artístic per totes les persones majors d'edat que tenen ganes de passar-ho bé aprenent diferents disciplines artístiques que tenen a veure amb el món del circ.

llegir més...

> 65 anys, Gent Gran

Els matins de La Colombina són per la Gent Gran majors de 65 anys que té ganes de passar-ho bé fent activitats creatives com macramé, scrapbooking, bijuteria amb resina i un llarg etc. de coses per passar-s'ho molt bé.

llegir més...

L’any 2000 esperàvem un cataclisme que no va arribar mai. Per tant, vam començar a buscar una manera de guanyar-nos la vida. No ens va costar massa, la veritat, vam trobar de seguida que ens agradaven les arts escèniques, el teatre, el clown, el circ, etc. Així que vam decidir ajuntar totes aquestes coses que tant ens agraden i trobar un llenguatge propi. I amb paciència i sentit de l’humor va començar l’aventura del que 4 anys més tard seria cia. Passerell. I aquí estem uns quants anys més tard i unes quantes arrugues de més jugant a fer teatre com quan érem petites i la mare ens renyava per què mai guardàvem les disfresses quan era hora de sopar.

Mar Basany i Martí, La Colombina

MAR BASANY i MARTÍ

Vaig néixer una matinada de finals de setembre. Senyalo aquesta dada com a important per què mai més m’he tornat a aixecar tan d’hora. De petita volia ser escriptora, però un dia vaig pujar a l’escenari i em va semblar que això era el que volia fer la resta de la meva vida. Quan vaig tenir l’edat vaig anar a l’escola d’art dramàtic “Teatro Estudio Víctor Hernando” i després a la Universitat Ca’ Foscari a Venècia amb els canals de fons vaig estudiar “Tècniques de les Arts i de l’Espectacle”, i amb la meva germana una apassionada del circ, vàrem ficar-nos en aquest somni de La Colombina.

La Colombina, circ anella-teles

AURORA BASANY I MARTÍ

Vaig venir un meravellós dia de primavera ple de sol a les 12 del migdia. La veritat, no tenia ganes de sortir, però un senyor amb bata blanca estava entestat a fer-me fora del ventre de la meva mare i comencés una vida en solitari. Vaig passar la infància enfilada damunt dels arbres collint fruits secs i al club de gimnàstica. En complir 16 anys vaig apuntar-me a fer acrobàcia i a partir d’aquí ha estat un no parar. Vaig estudiar circ a LA RIERETA, i també vaig fer cursos de teles i verticals a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i més tard acrobàcia al club esportiu de la INEF de Barcelona i amb la meva germana hem posat en marxa el nostre somni en comú de La Colombina.

CONTACTE

on som

els camps marcats amb un (*) són obligatoris

Opcional, molt útil per facilitar el contacte.

Informació legal sobre RGPD

  1. Responsable de les dades, Cia Passerell, SCP - CIF 66274473
  2. Les dades es faran servir per enviar-vos informació sobre les activitats que realitza La Colombina, escola de Circ i Teatre.
  3. Les dades les tenim custodiades en un Data Center TIER IV.
  4. El legitim propietari de les dades les pot verificar, consultar o donar de baixa en qualsevol moment en el període de temps tal com marca El Registre General de Protecció de Dades, RGPD.
Volver arriba