CURS REGULAR

MatrĂ­cula 2023 - 2024

CASAL D'ESTIU 2024

mainada de 3 a 12 anys

CASAL D'ESTIU

a partir de 3 anys

MatrĂ­cula Oberta

Llegir més...

 

CASAL DE TARDOR

en PreparaciĂł

Llegir més...

 

CASAL SETMANA SANTA

en PreparaciĂł

Llegir més...

 
Mar i Aurora Basany - MartĂ­

L’any 2000 esperàvem un cataclisme que no va arribar mai. Per tant, vam començar a buscar una manera de guanyar-nos la vida. No ens va costar massa, la veritat, vam trobar de seguida que ens agradaven les arts escèniques, el teatre, el clown, el circ, etc. Així que vam decidir ajuntar totes aquestes coses que tant ens agraden i trobar un llenguatge propi. I amb paciència i sentit de l’humor va començar l’aventura del que 4 anys més tard seria cia. Passerell. I aquí estem uns quants anys més tard i unes quantes arrugues de més jugant a fer teatre com quan érem petites i la mare ens renyava per què mai guardàvem les disfresses quan era hora de sopar.

Mar Basany i MartĂ­, La Colombina

MAR BASANY i MARTĂŤ

Vaig néixer una matinada de finals de setembre. Senyalo aquesta dada com a important per què mai més m’he tornat a aixecar tan d’hora. De petita volia ser escriptora, però un dia vaig pujar a l’escenari i em va semblar que això era el que volia fer la resta de la meva vida. Quan vaig tenir l’edat vaig anar a l’escola d’art dramàtic “Teatro Estudio Víctor Hernando” i després a la Universitat Ca’ Foscari a Venècia amb els canals de fons vaig estudiar “Tècniques de les Arts i de l’Espectacle”, i amb la meva germana una apassionada del circ, vàrem ficar-nos en aquest somni de La Colombina.

 

.

La Colombina, circ anella-teles

AURORA BASANY I MARTĂŤ

Vaig venir un meravellós dia de primavera ple de sol a les 12 del migdia. La veritat, no tenia ganes de sortir, però un senyor amb bata blanca estava entestat a fer-me fora del ventre de la meva mare i comencés una vida en solitari. Vaig passar la infància enfilada damunt dels arbres collint fruits secs i al club de gimnàstica. En complir 16 anys vaig apuntar-me a fer acrobàcia i a partir d’aquí ha estat un no parar. Vaig estudiar circ a LA RIERETA, i també vaig fer cursos de teles i verticals a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i més tard acrobàcia al club esportiu de la INEF de Barcelona i amb la meva germana hem posat en marxa el nostre somni en comú de La Colombina.

CONTACTE

Els camps marcats amb un * sĂłn obligatoris

Escollir opciĂł...
Volver arriba
Enviar WahtsApp
1
Contactar La Colombina
La Colombina
Hola, solicito informaciĂł sobre La Colombina | Escola de Circ Casals Manualitats i Teatre